Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Η Costa Navarino διευρύνει τη συνεργασία με το Χρύσανθο Καραμολέγκο

Σε νέα συνεργασία προχωρά η Costa Navarino, ο κορυφαίος προορισμός αειφορίας στη Μεσσηνία, σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης συνεργασίας της με τον σεφ Χρύσανθο Καραμολέγκο στο εστιατόριο “Barbouni”. 
Ο βραβευμένος σεφ αναλαμβάνει θέση chef patron των εστιατορίων "Tomata" (πρώην "Taverna"), "Kafenio & Deli" και "Souvlakerie", ενώ ακολουθώντας τα πρότυπα της Costa Navarino, εστιάζει στη χρήση φρέσκων προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς και φάρμες της Μεσσηνίας. Τα αγνά προϊόντα που χρησιμοποιεί ο σεφ απογειώνουν το γευστικό ταξίδι του επισκέπτη, αναδεικνύοντας τις πλούσιες γεύσεις της Μεσσηνίας. 

Tο εστιατόριο "Tomata" έρχεται στην Costa Navarino και η έμπειρη ομάδα του δημιουργεί μοναδικά ελληνικά πιάτα που αναδεικνύουν τις πλούσιες γεύσεις της Ελλάδας στη σύγχρονη εποχή. Με ευφάνταστες παραλλαγές των παραδοσιακών συνταγών, όπως το γιουβέτσι με αρνάκι, μαγειρεμένο με νερό ντομάτας και λιαστό πελτέ και με πιάτα ημέρας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και εποχικότητα των υλικών, στόχος του σεφ είναι να δημιουργήσει γεύσεις που ταξιδεύουν και αφήνουν ανεξίτηλες μνήμες, δημιουργώντας μια έκρηξη συναισθημάτων στον ουρανίσκο. 
Στο "Kafenio & Deli" προσφέρεται μια διαφορετική εμπειρία του παραδοσιακού ελληνικού καφέ, καθώς και μοναδικές παραλλαγές του, όπως ελληνικό καφέ με άρωμα μαστίχας ή άρωμα κάρδαμου με συνοδεία παραδοσιακών γλυκών όπως λουκουμάδες, χαλβά και γλυκά κουταλιού. Η πρόταση για το απόγευμα είναι ένα ούζο, τσίπουρο, κρασί ή ενδεχομένως μια ποικιλία από ελληνικές μπίρες, όλα συνοδευόμενα από γευστικούς ελληνικούς μεζέδες. Στο "Kafenio & Deli" υπάρχουν επίσης όλα τα αυθεντικά προϊόντα και κρασιά της Costa Navarino εμπνευσμένα από την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνέχιση της συνεργασίας μου με τα εστιατόρια της Costa Navarino, με την οποία μοιραζόμαστε μια κοινή φιλοσοφία ως προς το σεβασμό στην παράδοση της περιοχής, την προμήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας από παραγωγούς της περιοχής και την αποκλειστική χρήση φρέσκων πρώτων υλών βάσει πάντα της εποχικότητάς τους. Η ομάδα μου και εγώ δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε να δημιουργούμε εξαιρετικές συνταγές υψηλού επιπέδου αντάξιες των προδιαγραφών της Costa Navarino προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία», δήλωσε ο Χρύσανθος Καραμολέγκος. 
Ο executive general director των δύο ξενοδοχείων της Costa Navarino Αχιλλέας Δωροθέου δήλωσε σχετικά «Η επιτυχημένη συνεργασία μας με τον σεφ Χρύσανθο Καραμολέγκο στο εστιατόριο "Barbouni" έθεσε γερές βάσεις στην επέκταση των κοινών μας δραστηριοτήτων στην Costa Navarino. Εχοντας ως βασικό στόχο να παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών και αυθεντική εμπειρία στην ελληνική γαστρονομία, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά υλικά, πιστεύουμε ένθερμα ότι ο κ. Καραμολέγκος, με το πάθος που τον διακρίνει για τη γεύση και την ελληνική κουζίνα, θα εξασφαλίσει την περαιτέρω ανάδειξη των αγαπημένων στους επισκέπτες εστιατορίων, "Tomata", "Kafenio & Deli" και "Souvlakerie"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου