Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΥΛΟΥ



Το έργο του εξωτερικού υδραγωγείου Πύλου και η νέα δεξαμενή στο Ελαιόφυτο, παραδόθηκαν εχθές σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο χώρο ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, παρουσία των στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του Προέδρου της ΔΕΥΑ Πύλου Κωσταντίνου Καλογερόπουλου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του, αναφέροντας: «Σήμερα παραδώσαμε σε χρήση τη νέα Δεξαμενή Ύδρευσης, αλλά και την σύνδεση της με το δίκτυο του Ελαιόφυτου, ώστε να υπάρχει άφθονο νερό χωρίς προβλήματα. Ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων λύθηκε και φυσικά να ευχαριστήσω την κυρία Καραλή για την παραχώρηση του χώρου, όπου κατασκευάστηκε η δεξαμενή». Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος με μια συμβολική κίνηση άνοιξε τη βάνα η οποία ξεκίνησε να τροφοδοτεί με νερό τις περιοχές.


Παράλληλα παραδόθηκε και το δίκτυο ύδρευσης έως την Πύλο, προϋπολογισμού 2.250.000 €, ώστε να ενισχύσει τις υπάρχουσες ποσότητες νερού και να λύσει ένα ακόμα πρόβλημα της περιοχής . Το έργο είχε ως ανάδοχο την εταιρεία Τ.Ε.Κ.Μ.Α. Ο.Ε. και ήταν ενταγμένο στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων 2007-2013, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Πύλου-Νέστορος.

2 σχόλια:

  1. Συγχαριτήρια, τέτοια έργα να γίνονται
    Από τοblog της Παράδοσης, Λαογραφίας, Τουρισμού και Φυσικής Ομορφιάς της Μεσσηνίας
    http://messiniaka.btlogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ο δήμαρχος τι κάνει μέσα στον αγωγό?
    Τον υδραυλικό Πατούλη? χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή